GÒTIC Relacions Públiques: planificació i organització de congressos

Selecció d'idioma: català    | español
Navegació principal: Activitats actuals  
Activitats realitzades Empresa

Experts en propiciar la comunicació interpersonal

  • Emissors intuïtius
  • Missatges intel•ligents
  • Receptors inquiets
  • Trobades fructíferes

Qui som?

GÒTIC Relacions Públiques està format per un grup de professionals de l'àmbit de la Comunicació i les RR.PP.

El nostre objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. L'entusiasme, l'experiència, l'eficàcia, l'organització i la professionalitat del nostre equip influeixen directament en la satisfacció dels assistents a les nostres activitats.  

Un grup de professionals amb una visió pràctica i objectiva de les necessitats del client en el camp de la comunicació i l'organització d'actes i congressos.

Què fem?

A GÒTIC estem especialitzats en la planificació i organització de Congressos, Reunions, Seminaris, Conferències, Convencions, Simposiums, Cursos, Jornades i, en general, de qualsevol acte, amb tota l'experiència, habilitat, recursos i contactes imprescindibles per garantir el seu èxit.

Així mateix, no ens limitem únicament a l'organització de congressos, sinó que ens adaptem a les necessitats dels nostres clients. Poden consultar-nos, sense cap mena de compromís, així com demanar-nos pressupost. Li podem organitzar total o parcialment l'acte que vostè necessita.

Estem capacitats per assesorar-li econòmicament, suggerir-li fonts de financiació i amb un termini suficient, ajudar-li a identificar possibles patrocinadors pel seu congrés.

La nostra experiència i els contactes dels que disposem ens permeten, a més, oferir-li avantatges addicionals, com obtenció de millors tarifes dels proveïdors (hotels, línies aèries, lloguer de cotxes ,etc...).

Av. Portal de l'Àngel, 7 Àtic P - 08002 BARCELONA
Telf. 93 317 84 44 - Fax 93 317 86 82
gotic@gotic-congres.com - Avís legal